FASCINATION ABOUT قیمت پمپ ضد اسید

Fascination About قیمت پمپ ضد اسید

Fascination About قیمت پمپ ضد اسید

Blog Article

پمپ های ضد اسید پلیمری باید از موارد اولیه‌ی مقاوم در برابر اسیدها ساخته شود.

در این مدل به هیچ عنوان پمپ نباید خشک ( بدون سیال ) روشن شده و به حرکت دربیاید ، این امر باعث بالا رفتن دمای دستگاه و آسیب شدید به سیل و دیگر قطعات داخلی پمپ میشود 

انتخاب پمپ مواد شیمیایی درست یکی از لازمه های اصلی برای انجام کار های صنعتی است. در ادامه در خصوص انواع پمپ مواد شیمیایی و همچنین کاربرد ها و نکات انتخاب و خرید آن ها صحبت خواهیم کرد.

فروشگاه درویش با بهره گیری از پرسنل مجرب و کاربلد در راستای عرضه و پخش انواع پمپ های مخصوص فعالیت میکند

از لوله‌های ورودی و خروجی با جنس نرم لاستیکی استفاده کنید که با توجه به سیال پمپ شده به خوبی قابلیت آب بندی دارند.

همچنین اطمینان حاصل نمایید که جهت چرخش پروانه با فلش رنگی روی پوسته پمپ هم جهت باشد. تدابیر ایمنی مانند تامین تهویه کافی، استفاده از تجهیزات حفاظتی و پیروی از روش‌های مناسب رسیدگی به اسیدها نیز باید برای محافظت از پرسنل و تجهیزات اجرا شود.

این پمپ در حقیقت یک پمپ سانتریفوژ بوده که محرک آن از نوع مغناطیسی است و انتقال حرکت از موتور الکتریکی به ایمپلر پمپ از طریق میدان و نیروی مغناطیسی انجام می گیرد.

اغلب پمپ های اسید یا شیمیایی را می توان در دو دسته پمپ پلیمری و پمپ تفلونی جای داد.

فروشگاه درویش یکی از وارد کنندگان بزرگ و اصلی وسایلهای صنعتی از جمله پمپ های صنعتی که میباشد ؛ با توجه به سابقه ی چند ساله ی مجموعه درویش در عرضه کردن این نوع محصولات بهترین خدمات را به راحتی به شما عرضه کند و از ایجاد هرگونه مشکل و سختی برای مشتری در زمان خرید جلوگیری کند . 

در این پمپ‌ها از اورینگ و واشرهای ضد خوردگی برای آب بندی در فشارهای بالا استفاده می‌کنند.

به پمپ هایی که قابلیت more info تزریق مواد شیمیایی مختلف را به اندازه مشخص دارا می باشند اصطلاحا مترینگ پمپ یا دوزینگ پمپ گفته میشود. این پمپ ها در گروه تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب قرار گرفته و به عنوان مثال قابلیت تزریق کلر به استخرهای شنا را دارا می باشد.

پروانه پمپ اسیدی: کاربرد این قطعات در تعیین کننده مقدار جریان و فشار سیال درون دستگاه میباشد که میتواند انرژی را از موتور به سیال منتقل کند و با این کار باعث سرعت بخشیدن به عملکرد دستگاه میباشد. 

همان طور که از نام این گروه از پمپ های تزریق مشخص است، انرژی مورد نیاز برای عمل آنها توسط انرژی برق تامین می شود. روال کار این پمپ ها به این صورت است که انرژی الکتریکی به جعبه دنده منتقل شده و در نهایت منجر به حرکت رفت و برگشتی شفت متصل به دیافراگم میشود.

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Report this page